11. Ustawienia i przewodniki po aplikacji
Ustawienia profilu (w dolnym menu):
- „Dane osobowe" — imię, zdjęcie, dane kontaktowe, hasło, powiadomienia, „Uruchom przewodnik ponownie", „Usuń konto";
- „Dane zawodowe" — rola, pracownia, logo do dokumentów, dane pracowni;
- „Język i waluta" — 9 języków interfejsu oraz Twoja waluta;
- „Kalendarz" — subskrypcja kalendarza;
- „Płatności" — plan, historia płatności, kod promocyjny.
Przewodniki po ekranie. Przycisk „?" na dole lewego menu → „Przewodniki": wprowadzenie, kosztorys, karta pozycji, finanse. Ukończone przewodniki są oznaczone. „Zresetuj wszystkie przewodniki" — aby przejść je ponownie.
Usuwanie konta. „Dane osobowe" → „Usuń konto". Wspólne projekty zostaną przekazane innemu uczestnikowi. Jeśli nie ma komu ich przekazać, system wyjaśni, co należy zrobić najpierw.
Wypróbuj na własnym projekcie
Plan Free, bez karty: wspólny katalog, klipper, kosztorysy, harmonogram i finanse są w zestawie.